Sourcing Oplossingen

“Bij moeilijk invulbare vacatures is sourcing een goede toevoeging aan je wervingsmix. Je vindt er latent zoekende kandidaten mee die goed passen in je zoekprofiel.”

Veel recruiters weten hoe ze moeten sourcen. Maar wij weten als geen ander, dat sourcen als eerste wordt overgeslagen als de workload groeit. Want er zijn altijd urgentere dingen om te doen. En dat is niet gek, want sourcen is bovenal een tijdrovende klus waarvoor je kennis en tooling nodig hebt. Het ‘er even bij doen’ levert onvoldoende op, hetgeen leidt tot nog minder inspanningen op dit vlak. Een goede sourcer denkt in doelgroepen, is de hele dag bezig met netwerken, en zowel zichtbaar als onzichtbaar aanwezig op social media en in databases. Denkt na over wat de beste bron is voor een specifieke vacature.

Daarom hebben wij sourcing specialisten in dienst die specifiek deze activiteit uitvoeren. Zij zijn gewiekst in het vinden van schaarse profielen, ervaren in het enthousiasmeren van deze prospects, en bedreven in het converteren tot kandidaat.

 

Een sourcer inhuren bij ons betekent:

  • Ervaring met een breed scala aan vacatures
  • Datagedreven sourcing campagnes
  • Flexibel in te zetten specialisten

Meer weten?

Neem contact op met Boudewijn Timmers op 08500 – 26060 of vul het formulier in.