Over ons

Wij zijn recruiters. We helpen onze opdrachtgevers om zelf beter te werven. Door interim management, sourcing, en Recruitment Process Outsourcing.

Wie wij zijn

Wij zijn Boudewijn Timmers en Joost van den Eijnden. We hebben ieder meer dan 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, zowel aan corporate als aan bureauzijde. De kennis die wij daar hebben opgedaan, willen wij nu delen met onze opdrachtgevers. Dat doen wij door het inzetten van interim recruiters, het aanbieden van sourcing-as-a-service, en het uit handen nemen van recruitment processen. Vanuit ons kantoor in Eindhoven werken we samen met ons team en proberen we iedere dag met en van elkaar te leren.

Wat we doen

Interim Recruitment

Behoefte aan kennis en capaciteit bij de werving van nieuwe medewerkers? Wij hebben tijdelijke recruiters beschikbaar die u kunnen helpen.

Sourcing

Te weinig instroom van kandidaten voor uw vacatures? Wij helpen u graag door passende kandidaten te identificeren, en benaderen ze uit uw naam.

RPO

Liever een meer structurele en complete ontzorging? Wij nemen uw hele recruitment proces uit handen. Altijd op maat gemaakt op uw behoefte.

Ons team

Al onze collega’s zijn professionals in hun vak. Met gedegen opleiding, en de juiste ervaring om jou met je vraagstuk op weg te helpen.

Shares
Share This