Hallo, ik ben

Tim Bertens
Recruiter

Tim Bertens

Mijn naam is Tim Bertens en ik vind het mooi om passies en ambities van mensen te matchen met hun dromen en doelen. Vanuit deze drijfveer ben ik op een organische manier in aanraking gekomen met het recruitment vak.  

Na deze passie te hebben ontdekt heb ik ervaringen opgedaan als in-house recruiter binnen de logistiek maar ook in diverse recruitment functies binnen de arbeidsbemiddeling, zowel in de zorg als in het onderwijs. Met deze opgedane ervaringen ga ik nu het team van Timmers van den Eijnden ondersteunen om onze opdrachtgevers op recruitmentvlak een extra stap vooruit te laten zetten. 

Naast mijn ervaring als recruiter heb ik ook een achtergrond als media designer. Met deze ambitie wil ik graag het visuele inzetten om de juiste match te maken. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van de arbeidsmarktcommunicatie of het inzetten van content ten behoeve van employer branding. 

Met mijn achtergrond en expertise als recruiter en media designer kijk ik ernaar uit om de opdrachtgevers van Timmers van den Eijnden te ondersteunen! 

Let’s Start a Conversation