Hallo, ik ben

Rhadya
Recruiter

Rhadya Blom

In hart en nieren een echte Zeeuw maar sinds 2,5 jaar gemixt met de Brabantse gezelligheid.  
 
Na het afronden van mijn opleiding ben ik gaan werken in het toerisme. Ik heb veel ervaring opgedaan in de horeca maar ook veel Internationaal gewerkt. In diverse landen ben ik werkzaam geweest als gids en reisleider. Deze tijd heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Omgaan met een hoge werkdruk, goed plannen/ organiseren en het communiceren in diverse talen heb ik mij helemaal eigen gemaakt.  
 
De onregelmatige werk dagen en tijden gingen mij tegenstaan waardoor ik wou gaan wisselen naar een baan van maandag tot vrijdag met vaste tijden. Begin 2015 ben ik toen in contact gekomen met Recruitment. Nadat ik alle ins en outs van recruitment geleerd had heb ik een gehele Recruitment afdeling opgezet. Hierbij werd het gehele recruitment proces gecentraliseerd naar één locatie.  
 
Inmiddels heb ik 7 jaar ervaring in Recruitment, zowel Internationaal als lokaal en zowel corporate als aan de bureau zijde. Naast Recruitment verdiep ik mezelf ook erg graag in diverse processen, kijken of deze efficiënter of anders kunnen. 
 
In mijn vrije tijd ga ik graag terug naar Zeeland om te genieten van het strand of om af te spreken met familie of vrienden. Daarnaast ben ik graag bezig met het uitzoeken van vakanties of weekendjes weg.

Let’s Start a Conversation