Hallo, ik ben

Kim
Recruiter

Kim van der Ven

Hi! Ik ben Kim van der Ven, woon samen met Arie in het mooie ’s-Hertogenbosch en ben sinds begin 2023 werkzaam bij TvdE.

Na mijn studie Hotelmanagement te hebben afgerond ben ik terecht gekomen in de wondere wereld van Recruitment. Ik heb veel ervaring op mogen doen als Corporate recruiter (met name in de IT) en ook nog een uitstapje gemaakt naar bureaurecruitment. Daarnaast heb ik me binnen de financiële sector bezig mogen houden met community management, employer branding, retentie, IT en het implementeren van een cultuurprogramma.

Het werven en selecteren van de juiste kandidaat op de juiste positie loopt als een rode draad door mijn CV. Ik vind het een uitdaging om mensen in hun kracht te zetten en te begeleiden naar een volgende stap in de carrière én om de opdrachtgever blij te maken met een nieuwe collega. Als spin in het web voel ik me in dit proces enorm thuis. Ik ben gericht op de mens zonder daarbij het resultaat dat behaald moet worden uit het oog te verliezen.

Eind november ben ik door TvdE benaderd om onderdeel te worden van het team en na een aantal goede gesprekken heb ik hier volmondig ja tegen gezegd. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring te mogen inzetten om mooie matches te mogen gaan realiseren en mijn netwerk verder te mogen uitbouwen.

Als ik niet werk vind ik het leuk om met vrienden / familie af te spreken, lekker te eten en goede wijn te drinken maar ook om deze bourgondische leefstijl enigszins te compenseren in de sportschool of op de mountainbike.

Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik dat uiteraard graag! 

Let’s Start a Conversation