Hallo, ik ben

Joost
Recruitment Baas

Joost van den Eijnden

Hallo, mijn naam is Joost. Ik woon al bijna 25 jaar in Son en Breugel met mijn vrouw Brigitte en onze kitten Sproetje. Mijn loopbaan in de recruitment wereld ben ik begonnen in de uitzendwereld. Daarna werving & selectie en detachering. In 2006 ben ik overgestapt naar corporate recruitment bij ASML. Bij grote en kleine bedrijven ben ik werkzaam geweest als recruiter, o.a. bij NXP, Philips en Vanderlande. Samen met Boudewijn ben ik in 2018 Timmers van den Eijnden gestart, met als doel om bedrijven te helpen beter zelf te werven.

Mijn grootste hobby is koken. Dagelijks kook ik thuis en daarnaast ben ik lid van een kookclub, waar we iedere maand lekkere gerechten bereiden. Verder ben ik een enorme CuraƧao liefhebber. Zeker twee keer per jaar ga ik samen met Brigitte naar het eiland om te genieten van de zon,  de zee en de mensen.

In de toekomst gaan we Timmers van den Eijnden verder uitbreiden en meer bedrijven ondersteunen bij het werven van nieuwe medewerkers. We blijven ons ontwikkelen binnen het recruitment vak inclusief sourcing.

Let’s Start a Conversation