Hallo, ik ben

Agnes
Recruiter

Agnes ter Voert

Als jonge student ben ik ooit begonnen aan de studie Human Resource Management, waarbij ik na een snuffelstage direct verliefd werd op de wereld van recruitment. Na 2 jaar besloot ik de overstap te maken naar de studie Toegepaste Psychologie. Dit deed ik om een verdiepingsslag te kunnen maken in arbeidspsychologie door verschillende gespreksvoeringtechnieken, assessmentmethodes en trainingstechnieken te leren zodat ik pas écht van toegevoegde waarde zou kunnen zijn.

Na een succesvolle afstudeerstage bij Driessen ben ik gestart als accountmanger & corporate recruiter binnen de Finance en IT. Hierbij was ik verantwoordelijk voor de 360º recruitment van het personeel; het creëren van new business; concurrentie analyses; candidate experience; marketing strategieën; copywriting voor nieuwsbrieven en social media; en employer branding.
 Na een jaar wilde ik mij echter meer focussen op recruitment en uit de cold sales van een applicatie stappen en heb ik de overstap gemaakt naar recruitment binnen de detachering voor het onderwijs.
 Ondanks dat docenten erg leuke gesprekspartners zijn miste ik hierbij de corporate kant van recruitment en enige afwisseling en uitdaging. Toen ik in contact kwam met TvdE was er een directe match zowel op persoonlijk niveau als inhoudelijk.

Het is inmiddels meer dan 10 jaar sinds mijn introductie met recruitment waarin ik mijzelf constant blijf uitdagen en ontwikkelen om bedrijven zo goed mogelijk te ondersteunen in hun HR- en recruitment processen en ik kijk ernaar uit om dit voor TvdE en haar opdrachtgevers te kunnen doen.

Verder woon ik in Eindhoven samen met mijn vriend en 8 poolhonden. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de natuur, waar ik veel wandel met mijn vriend en onze honden. Naast het vele stofzuigen ben ik ook graag creatief met muziek, tekst en beeld en ga ik graag naar een concert of terras.

Let’s Start a Conversation