Interim Recruitment

“Onze interim recruiters brengen oplossingen. Ze analyseren jouw behoefte, adviseren een oplossing en implementeren deze. Ondertussen wordt er gewoon geworven natuurlijk.”

Vaak wordt er erg makkelijk gedacht over het vak van recruiter. Beetje praten, mensen overhalen, vooral het leuke aspect van ‘mensen aan een baan helpen’ is wat anderen zien. Maar wij weten wel beter. Momenteel is de arbeidsmarkt nogal gespannen, maar in iedere arbeidsmarkt is het een vak dat je moet beheersen. Waarin je analyseert, creëert, uitvoert, meet en weer analyseert. In de huidige krapte zoek je vooral naar methoden om zo veel mogelijk passende kandidaten te interesseren voor jouw bedrijf. Daarbij speelt kennis van wervingsmethodieken, doelgroepen en drijfveren een cruciale rol in het succes van je werving. Onze mensen bezitten die kennis. Door ervaring, door training en opleidingen, en door het sparren en overleggen met elkaar over moeilijke casussen.

Huur je bij ons een recruiter in, dan komt deze met een set basistools die voor jouw situatie waarde toevoegen. Denk dan aan toegang tot diverse databases van kandidaten, data over doelgroepen, templates voor allerlei soorten berichten, belscripts, en zelfs een handleiding voor managers over interviewen.

 

Een recruiter inhuren bij ons betekent:

  • Een ervaren, succesvolle recruiter die zich richt op jouw wervingsbehoefte
  • Toegang tot een pakket met tooling, templates en informatie
  • Een complete oplossing voor jouw recruitmentvraagstuk

En als je nog niet bent overtuigd, hier is waarom je bij ons een recruiter zou moeten inhuren:

  • Wij geven je altijd eerlijk en helder advies, zelfs als dat geen leuke boodschap is.
  • We helpen je niet alleen met de werving, maar ook met technische zaken als je recruitmentsysteem, werken-bij-site en Google for Jobs.
  • Onze recruiters kunnen terugvallen op een netwerk van kennisdragers.

Meer weten?

Neem contact op met Boudewijn Timmers op 08500 – 26060 of vul het formulier in.